GTM-N6Q38GB

Kontorsväggar

Glasalux / Produkter / Inredning
Kontorsväggar

Med glasväggar på kontoret kan du skapa känslan av ett öppet kontorslandskap. Vi erbjuder projektanpassade och flexibla lösningar av kontorsväggar i flera olika utföranden. Våra kontorsväggar kombinerar glas med aluminium och kan varieras på ett oändligt sätt. Kontorsväggar i glas är både funktionell lösning samt ger ett stilrent intryck. Du kan välja mellan fasta partier i kombination med olika öppningsmöjligheter som monteras mellan golv, väggar och tak. Glaset är enkelt att hålla rent och är därmed ett praktiskt materialval till ditt kontor.

Vi använder härdat eller laminerat glas med slipade kanter som uppfyller säkerhetskrav. Våra kontorsväggar kundanpassas i utförande och mått efter ditt önskemål och behov. Glasväggar kan kombineras med skjutdörrar, slagdörrar samt pivotdörrar och kan vara utrustade med lås och handtag. 

Vissa kontorsplatser kräver ljudreduktion som kan uppnås med ljudlamellglas och tröskel. Täthet uppnås med gummilister samt silikonering beroende på vald lösning. Kulör anpassas vid önskemål och behov. Valmöjligheterna är många. Oavsett vilken lösning du önskar kan du tillsammans med oss designa din egen lösning med personlig prägel. Med andra ord kontorsväggar passar perfekt just ditt utrymme.

Hitta inspiration och kom in i ditt kreativa flöde tillsammans med oss och följa oss på Instagram.

Produktinformation

Mått: Mått och material anpassas efter önskemål.

Glas: Härdat eller laminerat glas med slipade kanter i flera olika utföranden.

Ljudreduktion: Anpassas efter förfrågan.

Dörrar: Skjutdörrar, slagdörrar eller pivotdörrar.

Lås: Enligt önskemål.

Handtag: Enligt önskemål.

Tröskel och beslag: Enligt önskemål.

Infästningsbeslag: U profil

Kulör: Naturanodiserad, kan även målas i valfri RAL-kulör.

Täthet: Tätas med gummilister eller silikon.

Fråga gärna oss efter andra typer av val och tillbehör

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret eller hör av dig till någon av oss.

Ring eller mejla oss om du vill veta mer om kontorsväggar från Glasalux och även om du har en glasförfrågan utöver de vanliga.

Framtidens innovativa glaslösningar har ännu inte skapats.