GTM-N6Q38GB

A VIEW,
NOT A

WINDOW.

ARBETA MED SKY-FRAME

Att arbeta med Sky-Frame innebär att du skapar bekväma, vackra och kompromisslösa levnadsmiljöer. De ramlösa skjutpartierna ingår i ett modulsystem som kombinerar schweizisk ingenjörskonst med ett tidlöst uttryck.

Skjutpartierna består av fritt kombinerbara element som andas liv och transparens i vilken typ av bostadsarkitektur som helst. De linjära, krökta och lutande glaspartierna; Classic, Arc och Slope garanterar en riktigt distinkt levandsupplevelse.

Även den enkelglasade Sky-Frame 1 modellen erbjuder utmärkt ljudisolering. Dubbelglaset Sky-Frame 2 och trippelglaset Sky-Frame 3 uppfyller även höga värmeisoleringskrav.

En variation av tilläggsfunktioner finns också tillgängliga för extra bekvämlighet.

SYSTEM

изображение 2021 04 07 144455

Classic

Ramlösa skjutdörrar

SKY-FRAME ORIGINAL

En känsla av stort vidöppet utrymme även när fönstrena är stängda – övergången mellan inom och utomhus gör Sky-Frame Original till en pionjär i modern design. Fönstren är ramlöst transparenta från golv till tak. Detta är möjligt genom ett spårsystem som är helt inbyggt i golvet – resultatet av 15 års utveckling. Sky-Frame Original säkerställer att värme och kyla förblir på utsidan, och kan kombineras med alla Sky-Frame produkter, vilket gör att Sky-Frame passar i alla lägen.

Technical Drawing Alternativ Sky Frame Original.png 2362x1522 Q90 Subsampling 2

SKY-FRAME PLAIN

Det som gör Sky-Frame Plain så speciellt är dess dolda övergång mellan inom- och utomhus i jämn nivå med golvet. Skjutpartierna glider över en öppning i golvet med en bredd på endast 10 mm. Utrymmet mellan de smala spåren är täckt med samma golvmaterial som inredningen i rummet, vilket förbättrar den smidiga övergången mellan inom- och utomhus. När skjutdörrarna är öppna bildar denna övergång en visuell och taktil tilltalande effekt – speciellt för dem som älskar att gå barfota, både unga och gamla.

Technical Drawing Sky Frame 2.png 2362x2177 Q90 Subsampling 2
TEKNISKA KARAKTERISTIKER
Characteristics Sky-Frame 2
Calculation Uw SIA 331EN 10027
Heat insulation value (glass Ug = 1.1)Uw =1.25 W/m2K1.36 W/m2K
Heat insulation value (glass Ug = 1.0)Uw =1.15 W/m2K1.27 W/m2K
Sliding elements (max. width x height) 2.3 m x 4 m
larger on request
Fixed elements (max. width x height) 2.6 m x 4 m / 4 m x 2.6 m
larger on request
Insulating glass (double glazing) 30 mm
Daylight / glass ratio 98%
Water tightness to driving rain up to class 9A (EN 12208 / EN 1027*)
Air permeability up to class (EN 12207 / EN 1026*)
Resistance to wind load up to C3 (EN 12210 / EN 12211*)
Anti-fall protection, Category (DIN 18008-4)
Sound reduction Rw, P 37 dB (EN ISO 717-1 / EN ISO 10140*)

Classification standard / test standard

TEKNOLOGI

EGENSKAPER

Individualitet

Sky-Frame förstår behoven hos sina kunder och kan leverera exklusiva skjutpartier för alla levnadsförhållanden. Oavsett om det är till ett stadsliv i en lägenhet eller för avkoppling i ett lantligt fritidshus. Sky-Frame och dess erfarna distributionspartners erbjuder kunder och arkitekter professionell rådgivning och support – från projektstart till slutförandet av skräddarsydda koncept.

Estetiskt tilltalande

Med takhöga, organiska kurvor eller sluttande glasenheter, lägger Sky-Frame grunden för skräddarsydda koncept och enastående arkitektur. Inspirerad av Bauhaus-visionen om “fritt flytande utrymme” öppnar de glidande glasdörrarna upp hemmet. Inom- och utomhus samspelar för att skapa en enhetlig levnadsmiljö. Väggfönstrena kan dras in i väggen och helt ur sikte. Den eviga charmen i det ramlösa fönsterkonceptet omvandlar utsikten till en häpnadsväckande design.

Bekvämlighet

Sky-Frame systemet innehåller en rad funktioner för ökad komfort. Sun solskyddssystem ger skydd mot starkt solsken. Fly insektsnät möjliggör insektsfri njutning av varma sommardagar. Automatiska enheter tillåter ljudlösa och, om så krävs, fjärrstyrd drift av fönsterenheterna. I linje med kundernas värme- och behov av ljusisolering kan de välja mellan Sky-Frame 1, 2 och 3. Sky-Frames glidande glasfönster är också konstruerade för hög säkerhet. Utöver monterat säkerhetsglas kan det dessutom vara utrustade med larmsensorer.

Teknologi

Som ett bevis på Sky-Frames tekniska skicklighet är den komplexa tekniken – dock helt dold – extremt enkel att använda. Ändå finns det alltid möjlighet för förbättringar. För Sky-Frame är det just detta som ständigt driver processen med produktinnovation framåt. Efterfrågan på att ständigt röra sig framåt för hållbar utveckling är starkt inrotat i företagsvisionen och återspeglas av de innovationspriser som företaget hittills har fått. Sky-Frame tekniken är 100 % schweizisk. Det är synonymt med precisionsteknik och strävan efter högsta produktprestanda.