fbpx

Måttbeställda duschväggar

DUSCHGLAS

Vi erbjuder en mångfald av måttbeställda duschväggar allt från traditionella hörnduschar, duschdörrar och badkarsskärmar till unika och extraordinära duschlösningar.

DESIGNADE EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Vi erbjuder en mångfald av anpassningsbara duschglasalternativ för att möta dina specifika behov. Vårt sortiment inkluderar olika typer av duschlösningar såsom duschdörrar, nischduschar, hörnduschar, fasta glasväggar och badkarsskärmar, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy duschglaset efter din utrymmeslayout. Vi erbjuder även ett omfattande urval av ytbehandlingar på våra beslag, från klassiska kromade finishar till mer dekorativa alternativ som koppar, brons, borstad nickel med mera. Genom att erbjuda beslag med olika ytfinishar kan vi säkerställa att de harmoniserar med övriga materialval och inredning i ditt badrum. Vårt mål är att skapa en perfekt passande duschlösning för ditt unika badrum.

Duschglas 1 med kromade profiler måttbeställda duschväggar
Rak duschvägg med kromade profiler
Stilren duschlösning
Stilren duschlösning
Duschglas med lackad beslag måttbeställda duschväggar
Duschvägg med lackad beslag
Duschglas 5 i linjeglas
Duschvägg i linjeglas

Säkerhetsglas

Duschglaset som vi erbjuder är tillverkat av minst 8 millimeter tjockt, härdat glas med noggrant finpolerade kanter för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna. Vid eventuell olycka granuleras glaset och bildar små, ofarliga bitar istället för vassa splitter eller skärvor. Det härdat glaset, som även kallas säkerhetsglas, är speciellt utformat för att möta de stränga säkerhetskraven i utsatta miljöer.

Våra duschglasalternativ inkluderar transparent klarglas som ger en känsla av extra rymd och framhäver duschmiljön på insidan. Vi erbjuder även extra klart glas, vilket är transparent och har en minimal grönton, vilket skapar en stilren duschvägg där kakel och duschdetaljer kan framträda på bästa sätt.

Utöver det kan vi erbjuda härdat glas i olika utföranden såsom klart, tonat, linjeglas eller hamrat glas, som alla är utmärkta alternativ för användning som duschglas, antingen som fönster eller som en hel glasvägg med integrerad dörr.

Linjeglas, som tidigare var mycket populärt för några årtionden sedan, har återigen blivit en trend och vi förstår varför. De mönstrade glasen skapar en effektfull detalj som verkligen sticker ut och tillför stil till duschmiljön.

Säkerhetsglas

Designa din egen duschlösning

Glasalux erbjuder en imponerande variation av måttbeställda duschväggar som går bortom det vanliga. Vi specialiserar oss på att skapa kundanpassade industriella duschlösningar samt innovativa duschlösningar med skjutdörrar. Vårt mål är att skapa en perfekt passande duschlösning som är skräddarsydd för ditt unika badrum. Med vårt breda utbud av produkter kan vi hjälpa dig att förvandla din duschmiljö till en funktionell och stilfull oas.

Individuell ytbehandling

Fascinerande ytor skapas genom högkvalitativ lackering, pulverlackering eller galvanisk ytbehandling.

Individuell inställning till utseendet på varje duschlösning. Det är detta som kan väcka uppmärksamhet och skapa komfort i varje badrum. Från standardkromade beslag till specialbeslag som matchar andra delar i ditt badrum.

Våra partners har arbetat i denna riktning i många år och har etablerat sig som ett av de bästa företagen inom detta område. Målet för våra partners är att kunna ytbehandla alla möjliga ytor.

*Observera att gränssnitten som visas här är endast exempel och kan vara förvrängda på grund av skärmupplösningen.

Duschlösning i bronstonat glas måttbeställda duschväggar

Drömduschen

Skapa en modern och stilfull atmosfär i ditt badrum med hjälp av tonade glasduschväggar. Det tonade glaset inte bara ger en elegant effekt, utan ger också extra integritet samtidigt som det släpper in naturligt ljus.

När du väljer din måttanpassade duschlösning har du möjlighet att själv välja infästningstyp, ytbehandling på beslagen, handtag och glastyp. Du kan utforska olika transparensnivåer eller toningar för att skapa en unik och kreativ duschlösning som passar din stil och smak.

För fasta duschväggar kan du exempelvis välja att integrera en aluminiumprofil längs kanterna i olika utföranden. Du kan även välja mellan att ha en stabiliseringsstång som monteras mot tak eller vägg, eller en lösning utan synliga beslag för en mer personlig touch. Vi erbjuder också olika typer av speglar för att skapa en harmonisk helhetskänsla i ditt badrum.

Tillsammans kan vi skapa en funktionell och stilfull duschmiljö som uppfyller dina önskemål och behov.

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer