STILSÄKRA LÖSNINGAR

Vi erbjuder stilsäkra lösningar till dekorväggar i flera olika utföranden. Vi kan hjälpa dig att skapa en lösning som passar just ditt önskemål och behov. Oavsett vilken lösning du önskar kan du tillsammans med oss designa din egen dekorvägg med personlig prägel.

Dekorväggens användningsområden är många och tillför en häpnadsväckande känsla i rummet. Tillsammans med oss kan du skapa din egen design på exklusiv lösning med dina egna önskemål. Täck en hel vägg med en stor spegel eller kombinera speglar av olika längder och bredder och sätt ihop till en enhet. Välj antik spegel som passar just i ditt utrymme. Vårt sortiment av antika speglar sträcker sig från minimalistiska till dekorativa oavsett om de används ensamma eller i kombination med andra speglar. Valmöjligheterna är många! 

Som alternativ till en målad fondvägg utgör dekorväggen i glas en annorlunda applikation som bidrar till diskussion. Dekorväggen i glas monteras med diskreta eller iögonfallande beslag. Utforma glasväggen som whiteboardtavla i ditt kontor med eller utan UV-limmat pennställ. Egentligen är det bara din fantasi som sätter gränserna för inredningen.

Basmaterial: Härdat glas med slipade kanter lackad i önskad standard RAL eller  NCS-kulör
Alternativ: Spegel i flera olika utföranden eller antik spegel
Beslag: Anpassas efter önskemål
Kulör: Efter förfrågan
Urtag: Utförs vid behov