Vi erbjuder måttanpassade duschglas i flera olika utföranden. Du kan välja mellan duschdörrar, nischduschar, hörnduschar, fasta glasväggar och badkarsskärmar för att anpassa duschglaset för ditt utrymme.

Duschglaset är minst åtta millimeter tjockt, härdat och har slipade kanter som uppfyller säkerhetskrav. Till din måttanpassade duschlösning väljer du själv infästningstyp, beslag, handtag och typ av glas. Vi har brett utbud av ytfinish på beslag som sträcker sig från vanliga kromade till dekorativa beslag som koppar eller brons, borstad nikel mm. På så sätt beslag kan levereras i olika ytfinish för att matcha övriga materialval och inredning i badrummet.

Till exempel kanterna på fasta duschväggar kan förses med en aluminiumprofil som finns i flera olika utföranden. Fasta duschglas kan fås med stabiliseringsstång som monteras mot tak eller vägg eller utan. Duschglaset kan även monteras med minimalt synligt beslag och silikon runt glaset att få en personlig prägel.

Glasalux erbjuder även duschglas utöver det vanliga. Det är måttanpassade industriella duschlösningar och duschlösningar med skjutdörrar. Vi har brett utbud av glastyper som klart eller tonat glas, speciellt glas med olika mönster, linjeglas eller glas som liknar spegel. Målet är att duschlösning skall passa just ditt badrum.
Vi kan även erbjuda olika typer av speglar till ditt badrum för att få ihop en helhetskänsla.

MÅTANPADDASE DUSCHGLAS

Fast duschvägg i linjeglas

Linjeglas var väldigt populärt för några årtionden sedan. Dess popularitet är nu tillbaka och vi förstår varför.

Vi erbjuder allt från en traditionell hörndusch, duschdörrar, badkarsskärmar till duschlösningar utöver det vanliga.

Glastyp: Härdat 8 mm glas med finpolerade kanter
Glasets utförande: Klart glas, extra klart, matelux, gråtonat, bruntonat, mirastar, linjeglas
Ytfinish på beslag: Blankkromad , RF-utseende, svart, guld, vit, mm
Handtag: Hål i glas, knopp eller handtag
Tätningslister: Om önskemål finns
Urtag: Vid behov till rör och ventilation

Glasalux erbjuder mätnings och montage tjänst