Kontorsväggar

Glasalux / Produkter / Inredningsglas
Kontorsväggar

Med glasväggar på kontoret kan du skapa känslan av ett öppet kontorslandskap. Vi erbjuder projektanpassade och flexibla lösningar av kontorsväggar i flera olika utföranden. Våra kontorsväggar kombinerar glas med aluminium och kan varieras på ett oändligt sätt. Kontorsväggar i glas är både funktionell lösning samt ger ett stilrent intryck. Du kan välja mellan fasta partier i kombination med olika öppningsmöjligheter som monteras mellan golv, väggar och tak. Glaset är enkelt att hålla rent och är därmed ett praktiskt materialval till ditt kontor.

Vi använder härdat eller laminerat glas med slipade kanter som uppfyller säkerhetskrav. Våra kontorsväggar kundanpassas i utförande och mått efter ditt önskemål och behov. Glasväggar kan kombineras med skjutdörrar, slagdörrar samt pivotdörrar och kan vara utrustade med lås och handtag.

Vissa kontorsplatser kräver ljudreduktion som kan uppnås med ljudlamellglas och tröskel. Täthet uppnås med gummilister samt silikonering beroende på vald lösning. Kulör anpassas vid önskemål och behov. Valmöjligheterna är många. Oavsett vilken lösning du önskar kan du tillsammans med oss designa din egen lösning med personlig prägel. Med andra ord kontorsväggar passar perfekt just ditt utrymme.

Produktinformation

Mått: Mått och material anpassas efter önskemål
Glas: Härdat eller laminerat glas med slipade kanter i flera olika utföranden
Ljudreduktion: Anpassas efter förfrågan
Dörrar: Skjutdörrar, slagdörrar eller pivotdörrar
Lås: Enligt önskemål
Handtag: Enligt önskemål
Tröskel och beslag: Enligt önskemål
Infästningsbeslag: U-profil
Kulör: Naturanodiserad, kan även målas i valfri RAL-kulör
Täthet: Tätas med gummilister eller silikon
Fråga gärna oss efter andra typer av val och tillbehör

Skicka förfrågan