UTANPÅLLIGANDE OCH INFÄLLDA

Vi erbjuder utanpåliggande och infällda spegelskåp/badrumsskåp i flera olika utföranden. Spegelskåpen kan fås med spegeldörrar, sidospeglar och speglar ovanför skåpet. Du kan få en integrerad LED-belysning och även eluttag. Våra spegelskåp kundanpassas i utförande och mått efter ditt önskemål. Materialet som spegelskåpet är tillverkat av är anpassat för våta utrymmen och för att klara dagligt användande i en fuktig badrumsmiljö. Du väljer själv skåpmodell, typ av hyllplan- och dörrar, hyllplanens indelning, belysning, eluttag, kulör m.m. Valmöjligheterna är många. Det innebär att du själv designar ditt skåp så att det på bästa sätt passar in i ditt badrum.

Skåpmaterial och sidoskivor: 16 mm lackad MDF ger en robust yta som är lätt att rengöra
Bakstycke: 3,2 mm lackad MPP
Hyllplan: 16 mm MDF lackad i skåpets kulör eller 6 – 8 mm (beroende på bredd) härdat eller laminerat glas med slipade kanter
Spegelalternativ: Vanligtvis erbjuder vi en klar spegel men andra alternativ som tonade eller antik behandlade speglar finns att välja mellan
Dörrar: Dörrarna utförs i dubbelsidig spegel eller i lackerad MDF
Belysning: Integrerad varmvit eller kallvit LED-belysning vilken kan erhållas dimbar
Eluttag: Eluttag kan monteras på valfri plats i eller utanför skåpet för hårtork och laddning av tandborste eller liknande

UTANPÅLLIGANDE SPEGELSKÅP

Spegelskåp badrumsskåp

Våra utanpåliggande badrumsskåp anpassas individuellt i mått, antal dörrar, kulör allt efter dina önskemål får att på bästa sätt passa in i din badrumsmiljö. Till exempel synliga sidor av skåpet kan kläs i speglar som tillför en fin designeffekt. Vad som döljer sig bakom vet bara du och spegelskåpet hjälper till att organisera dina tillhörigheter och skapa friare ytor i ditt badrum.

Spegeldörrarna har spegel på både in- och utsida. Spegel finns i klart utförande, gråtonat, bronstonat samt antik finish som finns i flera olika alternativ. Kanterna på spegeldörrarna kan förses med en aluminiumprofil som finns i flera olika utföranden. I sin tur aluminiumprofiler finns bland annat matt, borstat eller blankt utförande vilket ger ditt spegelskåp en personlig prägel. 

Spegeldörrarnas höjd anpassas individuellt efter ditt önskemål och kan utgöra handtag i underkant skåpet. Alternativt kan skåpets dörrar öppnas med ett lätt tryck på dörrens nederkant. De mjukt stängande gångjärnen är dolda inuti skåpet och syns inte från utsidan.

Utanpåliggande spegelskåp kan tillverkas med varmvit eller kallvit ledbelysning invändigt i skåpet och även utvändigt. Spegelskåpet kan även förses med eluttag inne i skåpet eller i skåpets underkant. Alla våra spegelskåp kan ha fasta eller flyttbara hyllplane som är tillverkade i lackerad MDF eller i härdat glas med klart polerade kanter. Hyllbärare kan levereras i olika ytfinish för att matcha övrig inredning. Målet är att spegelskåpet skall passa just ditt badrum.

Vi kan även erbjuda spegelinklädnad av övriga väggar eller detaljer i ditt badrum för att få ihop en helhetskänsla.

INFÄLLDA SPEGELSKÅP

Spegelskåp7

Infällda spegelskåp är en bra lösning till dig som har behov för extra förvaring och en dold detalj i badrumsinteriör. En av de fördelarna är att själva skåpet är dolt och bara spegelytan syns på väggen. Alla våra infällda spegelskåp anpassas individuellt i mått, antal dörrar, kulör samt spegelalternativ allt efter dina önskemål. Infällda spegelskåp passar både litet och stort badrum. I ett litet badrum kan det vara extra bra med infällda badrumsskåp för att få rymligare känsla i badrummet.

Våra infällda spegelskåp monteras i en nisch och byggs in, själva skåpet blir dolt, det som syns är spegeldörrar och eventuellt andra fastmonterade speglar på sidan om eller ovan skåpet. De fasta sidospeglarna kan även förberedas med hål för den belysning du valt.

Infällda badrumsskåp utrustade med dubbelsidiga spegeldörrar som finns i klart utförande, gråtonat, bronstonat och i antik finish som finns i flera olika alternativ. Spegelskåpets dörrar öppnas med ett lätt tryck på dörrens nederkant tack vare tryck beslagen som monteras på skåpets insida. Mjukt stängande gångjärnen är dolda inuti skåpet och syns inte från utsidan.

Alla våra infällda spegelskåp kan ha flyttbara samt fast monterade hyllplanen som är tillverkade i lackerad MDF eller i härdat glas med klart polerade kanter. Vi kan erbjuda integrerad varmvit eller kallvit ledbelysning invändigt i skåpet. Spegelskåpet kan även förses med eluttag.

Infästningsbeslag för glashyllor kan levereras i olika ytfinish för att matcha övrig inredning i badrummet. Med andra ord badrumsskåpet passar perfekt just i ditt badrum.