STILSÄKRA LÖSNINGAR

RUNDA SPEGLAR

En rund spegel är vacker inredningsdetalj som samtidigt förstorar rummet. Dessa speglar går att placera på de flesta ställen och i de flesta rum i hemmet. Stora runda speglar utan ram med en fasettslipad kant ovanför soffan blir plötslig en i iögonfallande del av din inredning. Vackra runda speglar i bronstonad utförande ovanför kommoden ger ett härligt och luftigt intryck. På samma sätt är runda speglar med antikt mönster ett exempel på eleganta och stilrena speglar. Våra runda speglar är skyddade med säkerhetsfolie och kan monteras på väggen med hjälp av magnetbeslag eller limmas direkt mot vägg. Varför inte ha en stor spegel stående på golvet? Med andra ord allt efter dina önskemål får att på bästa sätt passa in i din inredningsmiljö.

ANTIK SPEGEL

Skapa ett traditionellt, klassiskt utseende för ditt hem med vårt breda utbud av antikspeglar. De förmedlar olika känslor beroende på användningsområde och är skapade av professionella designers. Vårt sortiment sträcker sig från minimalistiska till dekorativa oavsett om de används ensamma eller i kombination med andra, till exempel som sidospeglar på spegelskåp. Vi samarbetar med flera leverantörer i Europa bland annat från Italien. 

ASYMMETRISKA

Asymmetriska speglar är den nuvarande inredningstrenden. Ej runda eller ovala, ej fyrkantiga eller kvadratiska, det är en speciell form för att passa till just ditt utrymme. Trendig spegel i asymmetrisk form är en underbar inredningsdetalj. Du kan själv skissa över en form hur du vill ha din spegel så hjälper vi dig att ta fram en lösning.

SPECIALDESIGNADE

Om du letar efter något speciellt som drar blicken till sig i ditt hem, kan vi hjälpa dig med det. Något utöver det vanliga, ej massproducerat och tillverkat enligt din vision och önskemål. Det kan vara vikbara eller skjutbara samt speglar som du kan designa själv tillsammans med oss. Speglarna kan förses med aluminiumprofiler lackade i en speciell kulör eller med n personligt vald ytbehandling. Varför inte en hel vägg i antik spegel? Möjligheterna är oändliga och målet är att spegel skall passa just ditt utrymme. inredningsdetalj. Du kan själv skissa över en form hur du vill ha din spegel så hjälper vi dig att ta fram en lösning.