Vi erbjuder stänkskydd i glas i flera olika utföranden. Det är glas som används som stänkskydd och kan vara en del av inredning istället för kakel. Stänkskydd eller köksglas är både funktionellt tillbehör och kan fungera som utsmyckning. Stänkskyddsglas är enkelt att hålla rent och är därmed ett praktiskt materialval till ditt kök. Vi använder härdat glas som det uppfyller säkerhetskrav.

Som köksglas använder vi oftast ett härdat 6 mm tjockt klart eller extra klart glas som kan lackas i önskad NCS-kulör efter ditt önskemål för att matcha skåpluckorna eller andra inredningsdetaljer i köket. Du kan välja ett transparent köksglas för att synliggöra en bakomliggande tapet. Det blir en perfekt lösning för att skydda dina tapeter eller målade väggar. Eftersom inget kök är det andra likt kan vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt kök. Varför inte stänkskydd i antik spegel?  Vi har ett stort utbud av antika speglar med olika mönster som kan används som stänkskyddsglas och tillför en fin desigdetalj för att skapa ett helt unikt kök.

Alla våra köksglas måttanpassas och designas helt efter kundens önskemål. Glasen mjukfogas fast runt om för att vatten eller smuts inte tränger in bakom glaset. Urtag i glaset för uttag, strömbrytare, eller belysning utförs efter ditt önskemål och behov.

Basmaterial: 6 eller 8 mm härdat klart eller extra klart glas lackad i önskad NCS-kulör
Alternativ: Spegel i flera olika utföranden eller antik spegel
Kulör: Efter förfrågan
Urtag: Utförs vid behov