HANDGJORDA SMIDESPRODUKTER

Fasta glaspartier, dörrar, vikpartier, pocket doors, skjutpartier och pivothängda enheter med en industriell design skapar tillsammans Glasalux Raw. En helt unik rå produktserie som kombinerar glas med stål. Industriserien erbjuder sex olika enheter som är unika för den svenska marknaden. Fråga oss så ger vi råd om utformning. Det fasta partiet, med eller utan dörrar, skapar i sig ett industriellt utseende till din miljö i dess funktion som rumsavdelare. Vikpartierna, pocket doors, skjutpartierna och de pivothängda enheterna ger dig en ytterligare dynamisk och karaktäristisk upplevelse. Den naturnära produktserien är noggrant framtagen för att aldrig kompromissa med varken design eller byggnadsmässiga krav. Glasalux Raw har glaset i grunden och den kreativa idén som ledstjärna.

DÖRRAR

Dörrarna i Glasalux Raw serien kan konstrueras på en bredd från 700 mm till 1100 mm och en höjd på upp till tre meter. Dörrarna är enastående vackra i sig men går också att kombinera med fasta partier i Glasalux Raw serien. Välj en spröjsindelning och kulör som passar din smak.

Glasalux RAW Dubbeldörrar handgjorda smidesprodukter

FASTA PARTIER

Fasta Industrifönstrena är en genomtänkt kombination mellan glas och råstål. Välj mellan rektangulär-, kvadratisk- eller osymmetrisk indelning och du kan välja att låta stålet följa med upp på partiet så att glaset börjar på en högre höjd. Välj en önskvärd kulör på stålpartiet från RAL- färgskalan. De fasta industrifönstrena är optimala som rumsavdelare med eller utan genomsynlighet.

Glasalux RAW fasta

VIKPARTIER

Glasalux Raw Vikpartier ger dig en maximal öppning för ditt utrymme som gör att du kan välja den öppna planlösningen eller en mer avskärmad utefter det dagliga behovet. Ihopfällt är glaspartiet vikt mot väggen. Utfälld fungerar Raw Vikpartier som ett fast glasparti, det vill säga en skiljevägg med eller utan genomsynlighet.

Smides Vikpartier stål

PIVOT

Pivotdörrar är helt unika på den svenska marknaden med dess eleganta öppningsegenskaper. Med ett lätt tryck öppnas pivotdörren på sin egen axel och du kan passera. Gångjärnen monteras in i det redan existerande golvet och taket för en så enkel installation som möjligt. Pivotenheten kan väga upp till 150 kg och ändå kännas lätt som en fjäder vid användning. 

Pivot Glasalux RAW handgjorda smidesprodukter

POCKET

Glasalux Raw Pocket Door skapar en valmöjlighet att varken behöva kompromissa bort den öppna planlösningen för de tillfällen som önskar mer avskildhet. Den industriellt inspirerade dörren skjuts med en lätt handrörelse in i väggen och bort ur sikte.

Smidesdörr stål Glasalux RAW smidesprodukter

SKJUTPARTIER

Skjutpartier monteras mellan golv och väggar. Toppskenan monteras antingen i taket om höjden inte överstiger 3000 mm. Om partiet överstiger 3000 mm monteras skenan ovanför partiet i väggen men behåller samma funktion. Glaspartiet erbjuder både privata- och offentliga miljöer enastående ljusgenomsläpp och detaljrikedom. Du kan kombinera skjutpartier med Glasalux Raw fasta partier för att förlänga glasväggen.

SKJUTPARTIER Glasalux RAW handgjorda smidesprodukter

Material: Stål och glas
Profil: 20*40 mm
Spröjs: 15*15 mm
Max höjd: Fråga oss för information
Max bredd: Fråga oss för information
Glastyp: 4 eller 6 mm härdat glas
Glasval: Klart glas, extra klart glas, klart glas matelux, extra klart glas matelux, gråtonat glas, bruntonat glas, gråtonat matelux, bruntonat matelux
Profilkulör: Valfritt från RAL – färgkartan
Handtag: Draghandtag