Glasalux

HIRT SF Spezial

Sänkbara fasadpartier

HIRT kinetics® SF Spezial är gjord för dig som tänker stort. Vår optimerade produktionsprocess utökar avsevärt möjligheterna för ”frörlig arkitektur”. Våra rörliga byggnadselement presenterar en anpassningsbar lösning som gör fusionen av enastående arkitektur och hisnande rörelser sann. Den största HIRT SF Spezial-lösningen som implementerats hittills har en längd på 20 m och väger 7500 kg. Men detta är fortfarande långt ifrån att tänja på gränsen!

Tekniska detaljer, kostnader och tillgänglighet på begäran.

Väderbeständighet

Klarar extrema klimatförhållanden och har bevisat sig klara även mycket utmanande miljöer. Klarar salt kustluft, tropiskt fuktigt klimat eller snöstorm utan att kondensering.

Säkerhet

Är en säker produkt i många avseenden. Den erbjuder absolut säker drift tack vare strikt överensstämmelse med EN-standarder och andra tester. Erbjuder dessutom ett utmärkt inbrottsskydd, som kan ökas avsevärt beroende på materialval.

Anpassningsbarhet

Nästan alla lösningar är skräddarsydda. Låt dig inspireras av våra exempelprojekt och diskutera din vision med oss.

Andra system

SF Spezial

Skicka förfrågan

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp en enkel skiss, ritning eller bild (frivilligt)

Broschyrer

F_90_XL_Spezial

Ladda ner

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera ordentligt, för besöksstatistik, optimera webbplatsens upplevelse och för viss marknadsföring. Du accepterar användningen av cookies genom att stänga denna ruta. Läs mer
STÄNG