Glasdörrar

Vad är en vertikal hopskjutbar dörr och vad är skillnaderna mellan en vertikalt hopskjutbar dörr från en vanlig dörr? Vertikala hopskjutbara dörrar är designade för bättre övergångsmöjligheter mellan olika utrymmen. En dörr är ett måste för ett utrymme av säkerhetsskäl, integritetsskäl och för bättre användning av cirkulationen i hus, kommersiella utrymmen mm. Men vanligtvis sluter en dörr och blockerar passager, minskar den användbara ytan i ett rum och blir obekvämt under hektiska timmar eller förblir begränsande när det gäller öppningsstorlek.

Vertikala hopskjutbara dörrar tar fram en ny definition för dörrarna som vi känner dem. Föreställ dig en dörr som helt tar försvinner av sig själv ur vägen och försvinner från ögat och hjälper till att skapa en hälsosam mänsklig cirkulation och rensa de stela gränserna mellan inomhus- och utomhusutrymmen. Detta vertikala hopskjutbara dörrsystem är vad ett projekt behöver för att få möjligheten att förskjuta trädgården till vardagsrummen, uteplatserna till inomhusområdena. Det är en väldesignad, stark glasvägg som helt kan försvinna och skapa stora, meningsfulla öppningar där det behövs.

retraction-door

Fönster

Vad är ett vertikalt öppningsbart fönster? Det är definitivt mer än ett vanligt fönster! Vertikala hopfällbara fönster definierar den framväxande arkitekturen i modern tid genom sin nya och tekniska tolkning av arkitektoniska öppningar. Genom att ställa frågorna vad ett fönster är och hur det moderna ”fönstret” ska vara, skapade Libart systemen som är den samtida realiseringen av en öppning i en byggnad.

Modern arkitektonisk design kräver mångsidighet och flexibilitet. Ett fönster tjänar syftet att öka ventilationen och det naturliga ljuset i ett utrymme som är avgörande för mänsklig vitalitet och psykologiskt välbefinnande. Men idag tror folk inte på att vara nöjda med nödvändigheter, de kräver mer av vilken produkt som helst.

Nu presenterar Libart de vertikala infällbara fönstersystemen. Det överträffar de grundläggande förväntningarna från ett fönster och ger mer än bara ventilation och naturligt ljus. Detta fönstersystem med möjligheten att skjutas nedåt till en mindre storlek betyder flexibilitet, originalitet, skönhet för ett utrymme. Det är wow-faktorn för varje givet arkitektoniskt utrymme. Under innovationens och förbättringens århundrade blir det allt viktigare att hålla jämna steg med den moderna och högre tröskeln för tillfredsställelse. Vertikala infällbara fönster uppfyller Libarts princip om att tillverka kvalitetssystem med överlägsna specifikationer samtidigt som denna tröskel ständigt omdefinieras. Vertikal öppningsbara fönster är de banbrytande fönstersystemen i produktsortiment som initierar fenomenet rörelse i arkitekturen. Detta system bidrar till en förbättrad kvalitet för varje arkitektonisk design.

retraction-type-01

Tekniska detaljer, kostnader och tillgänglighet på begäran.