Skylights / Glastak

Bostäder har genom mänsklighetens historia blivit ett av de viktigaste kraven för ett tryggt och bekvämt liv. Från det förflutna till nuet har alltså grottor blivit skydd och skydd har blivit till mer avancerade strukturer. Men det pågående dilemmat mellan säkerhet och frihet innebär också behovet av skydd. Samtidigt som de tillhandahöll den nödvändiga säkerheten för människor, begränsade byggnaderna också deras frihet. Ändå har innovation och modern vetenskap något unikt att erbjuda som ger inomhuskomfort och utomhusfrihet på samma gång.

ÖPPNINGSBARA GLASTAK

Med att utveckla teknologi kan man övervinna detta dilemma! Samtidigt som de ger komfort och säkerhet, kan öppningsbara glastak som enkelt kan sägas vara infällbara takfönster låta naturens energi flöda och du kan uppleva rymlighet och mysighet.

Varför öppningsbara glastaksystem?

– Upp till 27 m spännvidd och obegränsad längd
– Ett dynamiskt alternativ till taklampor
– Unik och kunglig upplevelse för dina kunder
– Skapar en funktionell, fridfull miljö oberoende av säsong
– Ultimat säkerhet och jämförbarhet
– Hög avkastning på investeringar
– Varumärkespositionering på marknaden

Öppningsbara glastak Libart

ÖPPNINGSBARA SKYLIGHTS

Öppningsbara glastak öppnar upp för maximal frisk luft, cirkulation och oöverträffad utsikt. Öppningsbara glastak från Libart är oöverträffade i sin klass, stilkvalitet och prestanda var som helst i världen. Det ger en unik kundupplevelse som ger en mer positiv och livligare miljö som ansluter till naturen. Takfönster ger utrymmen liv. De öppnar upp för att släppa in vackert, varmt väder och nära när det är kallt eller regnigt, vilket ger användarna njutning året runt i unika, naturligt upplysta, dramatiskt vackra utrymmen.

Libart utvecklar skräddarsydda takfönster som är lika eleganta i drift som i design: de öppnas tyst och smidigt och stänger tätt för att hålla ute drag och fukt. Design är unik och helt anpassningsbar, vilket ger en sofistikerad och elegant design till alla utrymmen.

Öppningsbara glastakssystem ger samma säkerhet som med ett fast takfönster och bekvämligheten med utomhuskänsla när det öppnas. De åren av erfarenhet av denna infällbara systemindustri har gjort att teamet på Libart kan hantera massiva projekt från design till utförande.

Öppening SkyLights

Tekniska detaljer, kostnader och tillgänglighet på begäran.