Glasalux

Alternativ

Sky-Frame Original

En känsla av stor, vidöppen yta, även när fönstren är stängda: den sömlösa övergången mellan inomhus och utomhus gör Sky-Frame Original till en pionjär inom modern design. Fönstren är ramlöst genomskinliga från tak till golv. Detta möjliggörs av spårsystemet som är helt dolt i golvet – resultatet av 15 års utveckling. Sky-Frame Original ser till att värme och kyla förblir ute, och den kan kombineras med alla Sky-Frame-produkter, vilket gör den till en riktig allround.

Alternativ Technical Drawing Sky Frame Original.png 2362x1522 Q90 Subsampling 2

Sky-Frame Plain

Det som skiljer Sky-Frame Plain åt är den dolda övergången mellan insidan och utsidan som ligger i plan med golvet. Det skjutbara fönstret glider längs en smal springa i golvet. Utrymmet mellan dessa spår täcks av samma golv som rummets inre, vilket förstärker känslan av en fritt flytande övergång mellan inomhus och utomhus. Så fort fönstren är öppna blir denna sömlösa övergång en behaglig upplevelse. Med sina treglasade element är Sky-Frame 3 med Option Plain isolerad till en optimal standard och kan därför installeras även i kalla områden. Dess innovativa systemlayout gör underhåll och rengöring enkel, även i installerat skick.

Technical Drawing Sky Frame Plain.png 2362x1606 Q90 Subsampling 2

Funktioner

INSEKTSNÄT

FLY

INSEKTSNÄT

ELEKTRISKA ENHETEN

DRIVE

ELEKTRISKA ENHETEN

Sky-Frame Guard

GUARD

INBROTTSSKYDD

DOLDA SKJUTPARTIER Sky-Frame pocket

POCKET

DOLDA SKJUTPARTIER

Sky-Frame Inline

INLINE

MÖTESPROFIL

GUN

SÄKERHETSGLAS

COLOR

INDIVIDUELLA KULÖRER

Broschyrer

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera ordentligt, för besöksstatistik, optimera webbplatsens upplevelse och för viss marknadsföring. Du accepterar användningen av cookies genom att stänga denna ruta. Läs mer
STÄNG