fbpx

Ramlösa skjutpartier

SKY-FRAME PIVOT

Stilsäkra pivothängda ytterdörrar

Sky-Frame Pivot – dörrsystem lägger till en extra dimension av elegans i arkitektonisk design. Genom att svänga upp runt en asymmetriskt placerad axel skapar Pivot en imponerande effekt. Sky-Frame har noggrant justerat massan och dimensionsförhållandet för de asymmetriska dörrbladen och skapat en subtil båge som utmanar konventionerna inom arkitektur. Med Pivot får du en banbrytande lösning som redefinierar arkitektoniska normer.

Sky-Frame Pivot

Idag är Sky-Frame Pivot en oumbärlig följeslagare för alla som sträcker sig utanför arkitektoniska och designmässiga gränser. Genom att lyfta, öppna, stänga och korsa rum skapar Pivot enastående rumsliga upplevelser som tar vanliga evenemang till oöverträffade höjder.

Utöver dess unika egenskaper erbjuder Pivot en perfekt balans mellan användarvänlighet och funktionalitet, med en smidig tryckmekanism som gör det enkelt att förflytta den imponerande dörren.

Dessutom garanterar det elektromekaniska flerpunktslåssystemet högsta standard när det gäller dörrdrift och säkerhet. Med Pivot får du inte bara enastående design, utan även en pålitlig och säker lösning för dina behov.

Technical Drawing Sky-Frame Pivot

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer