fbpx

Måttbeställda speglar

SPEGLAR

Vi erbjuder måttbeställda stilfulla speglar i flera olika utföranden. Dessutom har vi ett brett utbud av runda, specialdesignade, asymmetriska och till och med antika speglar för att passa olika smaker och stilar.

Skandinavsik design

Beställ speglar efter mått med högsta kvalitet och få exakt den form du önskar. Dessutom kan du skapa en känsla av rymd och öppenhet med våra produkter. Välj mellan valvformade helkroppsspeglar, runda speglar eller specialdesignade alternativ för att ge en personlig touch och skapa en unik atmosfär i ditt rum.

Måttbeställda speglar

Runda

En rund spegel är inte bara en vacker inredningsdetalj, utan den ger också en öppen och rymlig känsla i rummet. Dessa mångsidiga speglar kan placeras på olika platser och i olika rum i ditt hem för att skapa en visuell effekt.

Stora runda speglar utan ram och med en elegant fasettslipad kant kan bli en iögonfallande huvudpunkt ovanför soffan och ge en omedelbar förhöjning till din inredning.

För en varm och luftig atmosfär kan vackra runda speglar i bronsnyans placeras ovanför en kommod. Å andra sidan, runda speglar med antik design ger en elegant och sofistikerad touch till ditt rum.

Våra runda speglar är omsorgsfullt skyddade med säkerhetsfolie och kan enkelt monteras på väggen med hjälp av magnetbeslag eller lim. Om du vill kan du också placera en stor rund spegel direkt på golvet för att skapa en imponerande effekt. Vi strävar efter att skräddarsy våra speglar efter dina önskemål för att bäst passa in i din unika inredningsmiljö.

ASYMMETRISKA

Asymmetriska speglar är en populär inredningstrend som bryter ny mark. Dessa speglar har en unik form som inte är rund, oval, fyrkantig eller rektangulär, och de är perfekta för att anpassa sig till ditt specifika utrymme. En trendig spegel med asymmetrisk form är en fantastisk inredningsdetalj som kan ge rummet en extra touch av stil.

Du har möjlighet att själv skissa upp den form du önskar för din spegel, och vi kommer att vara där för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen.

Specialdesignade speglar
Specialdesignade
Måttbeställda speglar
Måttbeställda
Antik speglar
Antik
Vikbar spegel
Vikbar

Stilfulla speglar

Vi kan hjälpa dig att skapa en lösning som passar just ditt önskemål och behov. 

Dekorväggar

SPECIALDESIGNADE

Om du är ute efter en unik och iögonfallande detalj för ditt hem, kan vi vara till hjälp. Vi erbjuder skräddarsydda speglar som inte massproduceras, utan tillverkas enligt din vision och dina önskemål.

Vi kan presentera alternativ som vikbara eller skjutbara speglar, där du har möjlighet att samarbeta med oss i designprocessen. De möjligheter som öppnar sig är gränslösa, och vårt mål är att skapa en spegel som passar perfekt in i ditt specifika utrymme.

Antik speglar

Skapa en tidlös och elegant atmosfär i ditt hem med hjälp av vårt omfattande urval av antikspeglar.

Dessa speglar förmedlar en mängd olika känslor beroende på hur de används och är skapade av erfarna designers.

Vi erbjuder ett omfattande sortiment som sträcker sig från minimalistiska till dekorativa alternativ. Oavsett om de används individuellt eller i kombination med andra speglar, som till exempel sidospeglar på spegelskåp, kan vi hjälpa dig att hitta de perfekta valen. Vi samarbetar med flera leverantörer i Europa, inklusive Italien, för att säkerställa högsta kvalitet och stil.

Dekorväggar

Varför inte utforska möjligheterna att skapa en imponerande dekorvägg med antika speglar? Med olika användningsområden ger denna typ av vägg en unik och förtrollande känsla i rummet.

Du kan täcka hela väggen med en stor antik spegel eller kombinera olika längder och bredder för att skapa en enhetlig och intressant design. Vi hjälper dig att välja en antik spegel som perfekt passar ditt utrymme och behov. Möjligheterna är otaliga!

En dekorvägg i glas kan vara ett fantastiskt alternativ till en traditionell målad fondvägg och skapar en unik och samtalsväckande applikation i rummet. Vi erbjuder diskreta eller iögonfallande beslag för att montera din dekorvägg i glas. Med andra ord, det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur du kan skapa en unik inredning med våra antika speglar och dekorväggar.

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer