fbpx

Sänkbara fasadpartier

HIRT

Öppningsbara glasfasader, eller fasadpartier.

Sänkbara fasadpartier

HIRT kinetics® förvandlar byggnader till rörlig arkitektur. Sänkbara glasfasader, eller fasadpartier kan förskjutas i flera dimensioner – för verkligen rörlig arkitektur, i ordets alla bemärkelser. Öppningsbara fasader från HIRT förvandlar byggnader och öppnar upp för nya dimensioner i utformningen av byggnadsskal som väggar och fönster.

De sänkbara glasfasader och fasadpartier förvandlar dessa element till dynamiska objekt, förvandlar utrymmen fullständigt genom att sammanlänka interiör och exteriör eller göra saker synliga som tidigare var gömda. Schweizisk ingenjörskonst, ultimat perfektion och en anpassningsbar lösning revolutionerar de rumsliga upplevelser som föreskrivs av banbrytande arkitekter och uppskattas av medvetna kunder. 

Produkter från HIRT kinetics® spelar en viktig roll för att tillhandahålla lösningar till framtidens byggnadsutmaningar, så att arkitekterna kan fullända sin design med en mer dynamisk och flerdimensionell vision.

Väderbeständighet

Klarar extrema klimatförhållanden och har bevisat sig klara även mycket utmanande miljöer. Klarar salt kustluft, tropiskt fuktigt klimat eller snöstorm utan att kondensering.

Säkerhet

Är en säker produkt i många avseenden. Den erbjuder absolut säker drift tack vare strikt överensstämmelse med EN-standarder och andra tester. Erbjuder dessutom ett utmärkt inbrottsskydd, som kan ökas avsevärt beroende på materialval.

Anpassningsbarhet

Nästan alla lösningar är skräddarsydda. Låt dig inspireras av våra exempelprojekt och diskutera din vision med oss.

Broschyrer

SF 90

Ladda ner

SF XL

Ladda ner

F_90_XL_Spezial

Ladda ner

HF

Ladda ner

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer