fbpx

Glasväggar till bastu

BASTUGLAS

Vi erbjuder skräddarsydda bastuglaslösningar, inklusive bastudörrar, glasväggar och till och med bastuglas för ångbastu.

Glasväggar och glasdörrar till bastu

Upptäck fördelarna med våra kundanpassade bastuglasväggar, skapade exklusivt för dig. Vi tillverkar dem enligt dina exakta mått för att säkerställa en perfekt passform. Våra väggar är tillverkade av minst 8 mm härdat glas med finpolerade kanter, vilket garanterar både säkerhet och hållbarhet.

Bastuglas
Bastuglas
Bastuglas

Bastuglas

Utforska vårt breda sortiment av bastuglasväggar som är skräddarsydda efter dina specifika behov. Vi erbjuder olika monteringsalternativ, inklusive aluminiumprofiler och andra beslag. 

Våra beslag kommer i olika ytbehandlingar, såsom krom, koppar, brons och nickel, vilket ger dig möjlighet att matcha dem perfekt med dina övriga materialval och bastuinredning.

Skapa en elegant och avkopplande atmosfär med en imponerande golv-till-tak glasvägg som skapar en harmonisk sammankoppling mellan utrymmena.

Utöver bastuglasväggar erbjuder vi även olika spegelalternativ för att skapa en enhetlig och sammanhängande känsla i ditt badrum.

Måttanpassa ert bastuglas efter behov

Utforska den ultimata bastuupplevelsen med våra bastuglasprodukter och ångbastulösningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som kombinerar stil, komfort och funktion för att skapa en oas av avkoppling i ditt eget hem.

Bastuglas för ångbastu

Upptäck fördelarna med våra anpassningsbara bastuglasväggar tillverkade av högkvalitativt glas. Vi erbjuder olika monteringsalternativ och beslag för att skapa en estetiskt tilltalande och hållbar bastumiljö.

För en unik och avkopplande upplevelse kan du dra nytta av våra skräddarsydda lösningar som kombinerar bastuglasväggar, speglar och mer. Med vår expertis inom ångbastu kan vi garantera högsta kvalitet för att skapa den perfekta balansen mellan värme, ånga och atmosfär.

Med våra ångbastulösningar kan du skapa en bastu som är helt anpassad efter din personliga stil. Välj bland olika ytbehandlingar på beslagen, inklusive krom, koppar, brons och nickel, för att skapa en enhetlig helhetskänsla som passar din inredning.

Vi kombinerar säkerhet, hållbarhet och estetik för att skapa en bastu som ger dig den perfekta avkopplingen du söker.

Ångbastu

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer