Bastuglas

Glasväggar till bastu

BASTUGLAS

Vi erbjuder skräddarsydda bastuglaslösningar, inklusive bastudörrar, glasväggar och till och med bastuglas för ångbastu.

Glasväggar och glasdörrar till bastu

För att skapa en bastu som är unik för dig, erbjuder vi kundanpassade bastuglasväggar som tillverkas enligt dina exakta mått. Med minst 8 mm härdat glas och finpolerade kanter, uppfyller våra väggar höga säkerhetskrav och är speciellt konstruerade för att tåla bastuns extrema klimat- och temperaturförändringar. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för din unika bastu.

Bastuglas
Bastuglas
Bastuglas

Bastuglas

Vi erbjuder ett brett utbud av måttanpassade bastuglasväggar med olika monteringsalternativ för att tillgodose dina specifika behov. Genom att använda aluminiumprofiler eller andra beslag kan vi skräddarsy väggarna efter dina önskemål. För att säkerställa optimal ventilation finns hål, urtag eller en luftspalt placerad under dörren.

Vårt omfattande sortiment av ytbehandlingar på beslagen, såsom krom, koppar, brons och nickel, ger dig möjlighet att perfekt matcha dem med dina övriga materialval och bastuinredning.

Skapa en elegant och avkopplande atmosfär med en imponerande glasvägg från golv till tak som förenar utrymmena på ett harmoniskt sätt.

Glaset är lätt att rengöra och ett praktiskt val för bastun, oavsett om det är en traditionell vedeldad utomhusbastu eller en modern inomhusbastu med elaggregat. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den optimala lösningen för din bastu.

Utöver bastuglasväggar erbjuder vi även olika spegelalternativ för att skapa en enhetlig och sammanhängande känsla i ditt badrum.

Utforska den ultimata bastuupplevelsen med våra bastuglasprodukter och ångbastulösningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som kombinerar stil, komfort och funktion för att skapa en oas av avkoppling i ditt eget hem.

Bastuglas för ångbastu

Våra bastuglasväggar är tillverkade av högkvalitativt glas och anpassas efter dina specifika mått och designönskemål. Med olika monteringsalternativ och beslag skapar vi en bastumiljö som är både estetiskt tilltalande och hållbar.

För de som föredrar en ångbastu erbjuder vi också skräddarsydda lösningar som kombinerar bastuglasväggar med ånggeneratorer för en unik och avkopplande upplevelse. Vår expertis inom ångbastu garanterar högsta kvalitet och prestanda för att uppnå den perfekta balansen mellan värme, ånga och atmosfär.

Med våra bastuglasprodukter och ångbastulösningar kan du skapa en bastu som passar din personliga stil och behov. Välj mellan olika ytbehandlingar på beslagen, som krom, koppar, brons och nickel, för att matcha din övriga inredning och skapa en enhetlig helhetskänsla.

Oavsett om du väljer en traditionell vedeldad bastu eller en modern ångbastu med avancerade funktioner, kan du lita på att våra produkter är konstruerade för att klara av de höga temperaturerna och fuktigheten i bastumiljön. Vi kombinerar säkerhet, hållbarhet och estetik för att skapa en bastu som ger dig den perfekta avkopplingen.

Låt vårt erfarna team av bastuexperter guida dig genom valprocessen och skapa en bastulösning som överträffar dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet och ge dig en bastuupplevelse utöver det vanliga.

Utforska vårt sortiment av bastuglasprodukter och ångbastulösningar idag och skapa din drömbastu i hemmet. Upptäck fördelarna med bastuglas och ångbastu för en avkopplande, revitaliserande och lyxig bastuupplevelse som kommer att förgylla dina dagar.

Ångbastu

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Для заполнения данной формы включите JavaScript в браузере.
Нажмите или перетащите файлы в эту область для загрузки. Вы можете загрузить до 5 файлов.
Dra & släpp filer