fbpx

Ramlösa skjutpartier

SKY-FRAME PLAIN

Sky-Frame PLAIN revolutionerar synen på anslutningen mellan inomhus och utomhus. Genom att skapa en harmonisk sammansmältning av båda sfärerna överträffar Sky-Frames designgrunder de traditionella begränsningarna i byggutrymmen. Här smälter modernismens befriande mentalitet samman med dagens strävan efter en sammanfogning av insidan och utsidan. Genom att rama in panoramavyer sammanflätar Sky-Frame PLAIN naturligt miljön med byggnadens kontext, vilket skapar ett arkitektoniskt epicentrum.

Denna enastående funktion överskrider inte bara förväntningarna när det gäller funktion och tillverkningskvalitet, utan ger även en tydlig överflödighet av designexcellens. För att säkerställa en smidig implementering löper fönsterrutorna på smala spår – endast 10 mm för dubbelglas och 13 mm för treglasfönster – vilka är helt integrerade i golvet och smidigt dolda under det omgivande golvmaterialet. Detta resulterar i en försiktig och sömlös integration av Sky-Frame PLAIN med byggnaden.

Det som verkligen utmärker Sky-Frame PLAIN är den osynliga övergången som är i plan med golvet, vilket skapar en enhetlig och sammanhängande upplevelse mellan insidan och utsidan. När fönstren öppnas blir denna sömlösa övergång en njutbar och harmonisk upplevelse. Med sina tredelade glaselement erbjuder Sky-Frame SF 3 med PLAIN enastående isolering och kan därför även installeras i kalla områden. Den innovativa systemlayouten gör även underhåll och rengöring enkelt, även när fönstren är installerade.

Utforska möjligheterna med Sky-Frame PLAIN och upplev en perfekt förening av inomhus- och utomhusmiljöer. Upplev den ultimata arkitektoniska harmonin och skapa en unik atmosfär där naturen integreras sömlöst med ditt boende. Välkommen till en värld av gränslös design och funktionalitet med Sky-Frame.

Technical Drawing Sky Frame Plain.png 2362x1606 Q90 Subsampling 2

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer