Glasalux

Sky-Frame

 

Att leva med Sky-Frame´s skjutpartier innebär att bo i ditt eget speciella drömhem. De schweiziska ramlösa skjutpartier är nyckeln till exceptionella arkitektoniska skapelser och, tack vare den jämna övergången mellan inomhus och utomhus, en obegränsad rumslig upplevelse med spektakulära vyer.

De ramlösa skjutpartier från Sky-Frame är den perfekta kombinationen av schweizisk ingenjörskonst och tidlös tilltalande. Systemen och funktionerna kan kombineras individuellt – för maximal designfrihet och optimal komfort.

Sky-Frame´s system

Alternativ

Original

En känsla av stor, vidöppen yta, även när fönstren är stängda: den sömlösa övergången mellan inomhus och utomhus gör Sky-Frame Original till en pionjär inom modern design. Fönstren är ramlöst genomskinliga från tak till golv. Detta möjliggörs av spårsystemet som är helt dolt i golvet – resultatet av 15 års utveckling. 

Sky-Frame alternativ Original

Plain

Det som skiljer Sky-Frame Plain åt är den dolda övergången mellan insidan och utsidan som ligger i plan med golvet. Det skjutbara fönstret glider längs en smal springa i golvet. Utrymmet mellan dessa spår täcks av samma golv som rummets inre, vilket förstärker känslan av en fritt flytande övergång mellan inomhus och utomhus. 

Sky-Frame alternativ Plain

Teknologi

Enkelglas

De 12 mm tjocka, enkelglasade Sky-Frame 1 enheterna är lämpade för konstruktioner utan värmeisoleringskrav. Systemet innehåller också speciella tätningar som ger en hög ljudnivåkontroll.

Technical Drawing Sky-Frame 1.png 2362x2086 Q90 Subsampling 2

Dubbelglas

De utmärkta ljud- och värmekontrollen som uppfylls av Sky-Frame 2 tekniken har gjort den till det mest populära Sky-Frame lösningen. Det smala (endast 30 mm) dubbla isolerglaset har visat sig vara enastående inom ett brett spektrum av klimatzoner.

Technical Drawing Sky-Frame 2.png 2362x2177 Q90 Subsampling 2

Trippelglas

Sky-Frame 3 systemet med de 54 mm isoleringsglasen motsvarar den högsta standarden. De trippelglasade elementen ger extra stabilitet och ännu större motstånd mot vindbelastning.

Technical Drawing Sky-Frame 3.png 2362x2283 Q90 Subsampling 2

Funktioner

INSEKTSNÄT

FLY

INSEKTSNÄT

ELEKTRISKA ENHETEN

DRIVE

ELEKTRISKA ENHETEN

Sky-Frame Guard

GUARD

INBROTTSSKYDD

DOLDA SKJUTPARTIER Sky-Frame pocket

POCKET

DOLDA SKJUTPARTIER

Sky-Frame Inline

INLINE

MÖTESPROFIL

GUN

SÄKERHETSGLAS

COLOR

INDIVIDUELLA KULÖRER

Broschyrer