fbpx

Ramlösa skjutpartier

SKY-FRAME

Att leva med Sky-Frame skjutpartier innebär att bo i ditt eget speciella drömhem. Dessutom kan dessa schweiziska ramlösa skjutpartier skapa exceptionella arkitektoniska skapelser och erbjuda en obegränsad rumslig upplevelse med spektakulära vyer, tack vare den jämna övergången mellan inomhus och utomhus.

De ramlösa skjutpartier kombinerar schweizisk ingenjörskonst med tidlös tilltalande. Du har möjlighet att individuellt kombinera systemen och funktionerna för att uppnå maximal designfrihet och optimal komfort.

Alternativ

ORIGINAL

Med Sky-Frame Original får du en känsla av stor, vidöppen yta, både när fönstren är stängda och öppna. Den sömlösa övergången mellan inomhus och utomhus gör dessa fönster till en banbrytande lösning inom modern design. Fönstren är helt ramlösa och genomskinliga från tak till golv, vilket möjliggörs av det dolda spårsystemet i golvet som har utvecklats under 15 års tid.

Sky-Frame alternativ Original

PLAIN

Det som verkligen utmärker Sky-Frame Plain är den smidiga och osynliga övergången mellan insidan och utsidan som är i perfekt plan med golvet. Det skjutbara fönstret glider smidigt längs en tunn springa i golvet. Dessutom täcks utrymmet mellan dessa spår av samma golv som används i rummets interiör, vilket förstärker upplevelsen av en sömlös och fritt flytande övergång mellan inomhus och utomhus.

Sky-Frame alternativ Plain

Teknologi

Enkelglas

De 12 mm tjocka, enkelglasade Sky-Frame 1 enheterna är optimala för konstruktioner där värmeisoleringskrav inte är nödvändiga. Dessutom innehåller systemet speciella tätningar som ger en exceptionell ljudkontroll.

Technical Drawing Sky-Frame 1.png 2362x2086 Q90 Subsampling 2

Dubbelglas

Den beundransvärda ljud- och värmekontrollen som uppnås med Sky-Frame 2-tekniken har gjort den till den mest efterfrågade och populära lösningen inom Sky-Frame-serien. Tack vare det slimmade (endast 30 mm) dubbla isolerglaset har den visat sig vara enastående och överlägsen i olika klimatzoner och geografiska områden.

Technical Drawing Sky-Frame 2.png 2362x2177 Q90 Subsampling 2

Trippelglas

Det imponerande Sky-Frame 3-systemet med sina 54 mm isolerglas motsvarar den absoluta toppstandarden. Med sina trippelglasade element erbjuder det inte bara överlägsen isolering utan också enastående stabilitet och ökad motståndskraft mot kraftiga vindbelastningar.

Technical Drawing Sky-Frame 3.png 2362x2283 Q90 Subsampling 2

Funktioner

FLY

FLY

INSEKTSNÄT

DRIVE

ELEKTRISKA ENHETEN
Guard inbrottssäkerhet

GUARD

INBROTTSSKYDD

POCKET

DOLDA SKJUTPARTIER

INLINE

MÖTESPROFIL

GUN

SÄKERHETSGLAS

HURRICANE

High Velocity Hurricane Zone
Sky-frame color

COLOR

INDIVIDUELLA KULÖRER

BROSCHYRER