fbpx

Sänkbara fönster och höjbara dörrar

SÄNKBARA FÖNSTER

Glasalux är unik representant av Libarts sänkbara fönster i Sverige.

SÄNKBARA FÖNSTER

Vad är ett vertikalt öppningsbart fönster? Det är verkligen mer än bara ett vanligt fönster! Vertikala sänkbara fönster revolutionerar den moderna arkitekturen genom att erbjuda en ny och teknisk tolkning av arkitektoniska öppningar. Upptäck det innovativa inom vertikala fönster idag!

retraction-type-01

Höj- och sänkbara fönster

Libart presenterar nu sina innovativa vertikala infällbara fönstersystem. Dessa fönster överträffar alla förväntningar genom att erbjuda mer än bara ventilation och naturligt ljus. Med sin nedåtriktade glidningsfunktion förvandlar de flexibilitet, originalitet och skönhet till vilket rum som helst. Det vertikala infällbara fönstersystemet är den perfekta wow-faktorn för varje arkitektoniskt utrymme.

I detta århundrade av innovation och förbättring är det viktigt att hålla jämna steg med den moderna och höga standarden för tillfredsställelse. Libarts sänkbara fönster uppfyller vårt löfte om att tillverka högkvalitativa system med överlägsna specifikationer, samtidigt som vi ständigt omdefinierar denna standard. Dessa banbrytande fönstersystem i vårt sortiment initierar en rörelse inom arkitekturen.

Med Libarts vertikala infällbara fönstersystem får varje arkitektonisk design en förbättrad kvalitet och bidrar till att skapa enastående arkitektoniska lösningar. Utforska möjligheterna med våra sänkbara fönster idag och låt dina arkitektoniska visioner ta form.

Hopskjutbara fönster

Höjbara dörrar

Vad är en vertikal höjbar dörr och vad är skillnaderna mellan en vertikalt höjbar dörr från en vanlig dörr? Vertikala hopskjutbara dörrar är designade för bättre övergångsmöjligheter mellan olika utrymmen. En dörr är ett måste för ett utrymme av säkerhetsskäl, integritetsskäl och för bättre användning av cirkulationen i hus, kommersiella utrymmen mm. Men vanligtvis sluter en dörr och blockerar passager, minskar den användbara ytan i ett rum och blir obekvämt under hektiska timmar eller förblir begränsande när det gäller öppningsstorlek.

retraction-door

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer