fbpx

Stilsäkra innerdörrar och skiljeväggar i aluminium

BOKART

Bokart är en producent av innerdörrar och skiljeväggar i aluminium, glas, konstglas och speglar i mängder av utföranden.

DESIGNADE EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Med Bokart-kollektionen presenterar vi ett resultat av ständig teknisk och stilistisk forskning, där vårt mål är att uppnå den ultimata kombinationen av tillförlitlighet, innovation och sofistikerad design. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet som uppfyller deras förväntningar och behov.

Innerdörrar

Bokart’s dörrkollektion är ett resultat av ständig teknisk och stilistisk forskning, som strävar efter att skapa en harmonisk förening av design, innovation och pålitlighet. Kollektionens design och stil är mångsidig och framhävs av det unika utbudet av glas– och metallfinishar som skapar en perfekt samklang.

Med vårt breda utbud av glas- och metallfinishar ger Bokart’s dörrkollektion dig möjlighet att skapa en unik och personlig stil i ditt hem eller kontor. Våra dörrar kombinerar elegans och funktionalitet på ett sätt som kommer att imponera på både dig och dina besökare.

Oavsett om du väljer en dörr med transparent glas som släpper in naturligt ljus eller en mer privat variant med frostat eller tonat glas, kommer Bokart’s dörrkollektion att tillföra stil och karaktär till ditt rum. Vår kollektion erbjuder också olika handtags- och beslagalternativ för att komplettera och förbättra dörrarnas estetik.

Kundanpassad tillverkning

Kundanpassad tillverkning av våra dörrar, där varje detalj och intern utrustning tillverkas individuellt. Vi tar hänsyn till dina specifika storlekskrav och skapar unika kompositioner som passar perfekt till ditt utrymme. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av ytbehandlingar för att skapa den perfekta looken för varje dörr. Med vårt tillvägagångssätt kan vi garantera att varje dörr blir en unik och skräddarsydd lösning för dig.

FLUSH TO THE WALL

Dörrarna “FLUSH TO THE WALL” är en stilren och modern lösning som passar perfekt för ett modernt hem. Denna modell utmärks av enkelheten och precisionen i ramdesignen.

Den gångjärnsförsedda dörren kan installeras med en inåt- eller utåtgående öppning. Varje dörr tillverkas enligt individuella mått för att perfekt anpassa sig till alla arkitektoniska egenskaper i lokalerna.

Särskilt imponerande blir denna modell när den sträcker sig från golv till tak och skapar en unik och elegant atmosfär.

POCKET DÖRRAR OCH SKILJEVÄGGAR

Men vi strävar inte bara efter funktionalitet och tillförlitlighet, utan också efter en sofistikerad och stilfull design. Bokart-kollektionen erbjuder genomtänkta detaljer och enastående estetik som kommer att förbättra och försköna vilket rum eller kontor som helst. Vi vill att våra produkter ska vara en fröjd för ögat och skapa en atmosfär av elegans och stil.

Utforska Bokart’s dörrkollektion idag och upptäck möjligheterna att förbättra ditt utrymme med en dörr som är både funktionell och vacker. Kontakta oss för att få professionell rådgivning och låt oss hjälpa dig att välja den perfekta dörren som passar din stil och behov.

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer