STILLSÄKRA LÖSNINGAR

Bokart är producent av innerdörrar och skiljeväggar i aluminium, glas, konstglas och speglar i mängder av utföranden. De dekorativa glasen har en given plats och utgör en mycket stor del i de olika Bokart-kollektionerna. De olika dörrsystemens fullständiga designfrihet utgörs av den exceptionella variationen av färger, ytfinish och specialglas. De variationsrika glas alternativen kombinerat med lättmetall, passar perfekt in i konceptet med en urban och modern livsstil. De dörrar, skjutdörrar och skiljeväggar som Bokart erbjuder kombineras i perfektion med varandra, vilket skapar exklusiva och innovativa lösningar med funktionalitet och maximal tillförlitlighet. De olika systemen kan integreras väl i det moderna rummet i såväl arbetsmiljö som hemmiljö.

Bokarts idéer bygger på användningen av två miljövänliga material: glas och aluminium. Bokarts konstruktioner är rejäla, men inte skrymmande: de öppnas lätt, utan ansträngning och öppnas nästan helt ljudlöst. Designen på produkterna är minimalistiskt eleganta, för att passa in i alla miljöer.

Bokart innerdörrar och skiljeväggar är designade för dem som uppskattar komfort och njuter av det estetiska nöjet av produkter med högsta kvalitet och som skapar en atmosfär av hög klass och stil vilket ger en känsla likt berörande vacker konst.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Skicka förfrågan

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp en enkel skiss, ritning eller bild (frivilligt)