fbpx

Fristående strukturer

HOPFÄLLBARA STRUKTURER

Glasalux är unik representant av Libarts hopfällbara strukturer och glasstrukturer i Sverige.

DESIGNADE EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Hopfällbara strukturer från Libart är designade för att ge en multifunktionell förlängning av en befintlig byggnad eller struktur. Flexibiliteten för ett utomhus- eller inomhus i samma yta kan uppnås med integrationen av fristående öppningsbara glastak som är designade för att lätt kunna öppnas och stängas. Operationen kan vara manuell eller motoriserad för strukturell säkerhet och enkel användning.

Fristående strukturer

Fristående strukturer tillverkas efter platsspecifika och användarbehov och finns i 6 st basmodeller. Det finns omfattande dörr- och fönsteralternativ för att ge åtkomst och ventilation utan att öppna systemet.

En hopfällbar takkonstruktion är det taksystem som har möjlighet att täcka eller avslöja utrymmet inom några minuter. Takkonstruktioner av liten storlek har funnits i arkitekturvärlden under lång tid, men uppfinningen av stora infällbara takkonstruktioner som har förmågan att bära sig själva talar om modern tid. Dessa infällbara system härrör från det arkitektoniska konceptet som ger frihet utomhus och ger inomhus komfort. År av forskning vid Libarts anläggning för forskning och utveckling gör det möjligt att uppnå de högsta säkerhetsstandarderna, tillsammans med elegant design. Att jämföra företag som har dessa infällbara tak har bättre ekonomisk prestanda och generering av intäkter än jämfört med ett med traditionella eller gamla fasta tak.

Hopfällbara strukturer

Kostnadsfri offert

Skicka din förfrågan och få en kostnadsfri offert. För rådgivning och tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig hela vägen

Från idé till ett färdigmonterat produkt med alltifrån konsultation, måttagning och montering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Dra & släpp filer