PROJEKTANPASSADE LÖSNINGAR

Med kontorsväggar kan du skapa känslan av ett öppet kontorslandskap. Vi erbjuder projektanpassade och flexibla lösningar av kontorsväggar i flera olika utföranden. Våra glasväggar till kontor kombinerar glas med aluminium och kan varieras på ett oändligt sätt. Glaspartier till kontor i glas är både funktionell lösning samt ger ett stilrent intryck. Du kan välja mellan fasta partier i kombination med olika öppningsmöjligheter som monteras mellan golv, väggar och tak. Glaset är enkelt att hålla rent och är därmed ett praktiskt materialval till ditt kontor. Eftersom just öppenheten är både för- och nackdelen med ett kontorslandskap kan ofta glasväggar användas på ett mycket effektivt sätt. Med en glasvägg kan man skärma av från både ljud och visuella störningar utan att för den delen förlora i öppenhet och rymd.

Vi använder härdat eller laminerat glas med slipade kanter som uppfyller säkerhetskrav. Våra innerväggar kundanpassas i utförande och mått efter ditt önskemål och behov. Glasväggar kan kombineras med skjutdörrar, slagdörrar samt pivotdörrar och kan vara utrustade med lås och handtag.

Vissa kontorsplatser kräver ljudreduktion som kan uppnås med ljudlamellglas och tröskel. Täthet uppnås med gummilister samt silikonering beroende på vald lösning. Kulör anpassas vid önskemål och behov. Valmöjligheterna är många. Oavsett vilken lösning du önskar kan du tillsammans med oss designa din egen lösning med personlig prägel. Med andra ord glasväggar passar perfekt just ditt utrymme.

Mått: Anpassas efter önskemål
Glas: Härdat eller laminerat glas med slipade kanter 
Ljudreduktion: Anpassas efter förfrågan
Dörrar: Skjutdörrar, slagdörrar eller pivotdörrar
Lås: Enligt önskemål
Handtag: Enligt önskemål
Tröskel och beslag: Enligt önskemål
Infästningsbeslag: U-profil
Kulör: Naturanodiserad, kan även målas i valfri RAL-kulör
Täthet: Tätas med gummilister eller silikon

Fråga gärna oss efter andra typer av val och tillbehör